Toontje Hoger Academie

Toontje Hoger Academie
Jonkerswijk 39
7701 ZN
Dedemsvaart
T 0523-615794
W www.toontjehoger.nl
Toontje Hoger Academie is een cultuurschool waar kinderen zich kunnen opgeven voor verschillende lessen/cursussen! In een bepaalde tijd werken deze groepen te naar een presentatie. Zo groeien de kinderen door in hun eigen talent, krijgen ze daar persoonlijke aandacht bij en doen ze veel ervaring op. Ze worden ingedeeld in verschillende leeftijdsgroepen, die variëren van vijf tot vijftien kinderen.

Theater:
Wil jij wel eens op het toneel staan? Altijd al willen weten hoe je een rol speelt? Of wil je later misschien zelfs een acteur of actrice worden? Kom dan bij ons een cursus theaterles volgen! Je leert niet alleen hoe je moet toneelspelen, maar je werkt ook nog eens toe naar een echte voorstelling!

Zang:
Hou jij ook zo van zingen? En lijkt het je leuk om dit met andere kids samen te doen? Volg dan de cursus zang. Naast het goed gebruiken van je stem, leren we een goede houding en presentatie tijdens het zingen en natuurlijk leren we veel verschillende soorten liedjes, van musical tot pop, van rustige liedjes tot liedjes met een lekkere beat. Aan het eind van het cursusjaar treedt je op in de grote voorstelling op het podium.

Muziek:
Lijkt het je leuk om een instrument te leren bespelen? Ook dan kun je bij ons terecht.
Van AMV (algemene muziek vorming) tot een basiscursus gitaar en viool voor beginners. Ook jij mag tijdens de voorstelling laten horen wat je kunt tijdens de grote eindvoorstelling.

Beeldend:
Heb je minder met muziek en theater, maar ben je erg creatief. Kom dan ons beeldende team versterken. Jij gaat met andere kinderen bezig aan het decor voor de grote voorstelling. Hierbij komen verschillende onderdelen aan de orde. Tekenen, schilderen en boetseren.

Bij minimaal 5 kinderen kan er een groep gestart worden. De lessen vinden om de week plaats, waardoor het ook mogelijk is om meerdere cursussen te volgen.

Meer informatie?
Kijk op www.toontjehoger.nl
Zoek ons eens op via facebook.